Primul episod Profu` a fost lider de audiență. Aproape 1.4 milioane de români au urmărit povestea lui Emil

Primul episod Profu` a fost lider de audiență. Aproape 1.4 milioane de români au urmărit povestea lui Emil
Citeste mai mult despre: Profu`, poveste, serial Profu,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 11 Septembrie 2019
Data actualizare: 11 Septembrie 2019

Aseară, milioane de români l-au cunoscut pe singurul profesor de chimie, fizică și sport din București: Mișu Iacob. În încercarea lui de a-i aduce pe elevi mai aproape de studiu, dar și de a le fi sprijin în problemele cu care se confruntă, Profu` a intrat aseară într-o încurcătură de zile mari și, din neatenție, unul dintre elevii lui, Emil, a aflat că este adoptat după 16 ani. 

Marți seară, primul episod Profu` a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Serialul a înregistrat 7.6 puncte de rating și 23.6% share în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 21.3% share. La nivel național, aproape 1.4 milioane de români au făcut cunoștință cu clasa rebelă a lui Mișu.


Săptămâna viitoare, Profu` va încerca să se apropie mai mult de Ana Casian, profesoara de Limba Română, care abia s-a transferat în liceu, fără să știe că aceasta este deja implicată într-o relație serioasă. Cum își va duce mai departe misiunea, dar și cărui elev din clasă îi va fi sprijin vedem săptămâna viitoare, marți, de la 21:30, imediat după Las Fierbinți.

Profu` - Șase, vine profu`!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies