Profu` descoperă o poveste de dragoste interzisă

Profu` descoperă o poveste de dragoste interzisă
Citeste mai mult despre: profu, poveste de dragoste interzisă, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 24 Septembrie 2019
Data actualizare: 24 Septembrie 2019
În această seară, într-un nou episod Profu`, trei elevi problemă scapă de exmatriculare și ajung în clasa lui Mișu pentru a fi aduși pe ”drumul cel bun”. 

După ce aruncă un elev de pe acoperișul liceului, Tudor, Renato și Sorin ajung să fie colegi cu cel mai mare rival a lor: Nuni. Între gașca lui Tudor și cea a lui Nuni se duce o luptă pentru supremație, o luptă veche de câțiva ani de zile cu implicații inclusiv în familiile acestora și dincolo de porțile liceului.

Venirea celor trei elevi în clasa lui Mișu va genera, pe lângă o altercație în toată regula, și deconspirarea unei povești de dragoste interzisă între Tudor și Tania, sora lui Nuni.

Părtași fără voia lor la secretul care ar putea genera alte bătăi între cele două găști, Profu` și Ana vor încerca să-i protejeze.

Din dorința de a ține departe de Nuni vestea că între sora lui și cel mai mare dușman e ceva mai mult, Mișu și Ana vor avea primul moment intim chiar în fața elevilor.   

M-am sacrificat pentru voi, da? Ieșiți afară de aici!”, va spune profa atunci când va conștientiza ce s-a întâmplat între ea și Profu. 

Cum va reacționa Nuni când va afla că sora lui il iubeste pe Tudor, dar și cum ajunge Profu` să fie rănit într-o altercație dintre cele două găști, vedem în acestă seară, de la ora 21:30, în cel de-al treilea episod Profu`.

Profu` - Șase, vine profu`!

Vezi si PROFU' - Episodul 3 Promo
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies