Georgiana Mutu, moștenitoarea grupului Annabella-Râureni, va intra sub acoperire. Cum a primit propunerea

Georgiana Mutu, moștenitoarea grupului Annabella-Râureni, va intra sub acoperire. Cum a primit propunerea
Citeste mai mult despre: Georgiana Mutu, Raureni,
Data: 15 Februarie 2021
În cel de-al doilea episod al show-ului Șef sub acoperire, un alt manager de top  spune „da” acestei provocări: este vorba de Georgiana Mutu, moștenitoarea grupului Annabella-Râureni.

Georgiana Mutu, moștenitoarea unui brand popular de conserve din România, este Brand Manager Râureni. Compania a fost fondată de către părinții Georgianei, Dorina și Dan Mutu, și este o afacere de peste 100 de milioane de euro. Georgiana este fiica cea mică a familiei și s-a implicat în afacere încă din primul an de facultate. Ea va intra sub acoperire, marți seara, la PRO TV, pentru a cunoaște toate fațetele business-ului pe care visează să îl conducă în viitor. 

Citește și

Georgina Mutu ne-a declarat cum a primit propunerea de a apela la o transformare completă de look pentru a intra la munca de jos, printre angajații companiei.

Urmăriți, mai jos, un material video în exclusivitate cu moștenitoarea grupului Annabella-Râureni.

 

Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize, nu doar la TV, ci și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies