Dan Șucu, investiții de 650.000 de euro, miercuri seară, la Imperiul Leilor. Show-ul a fost lider de audiență

Dan Șucu, investiții de 650.000 de euro, miercuri seară, la Imperiul Leilor. Show-ul a fost lider de audiență
Citeste mai mult despre: Dan Sucu, Imperiul Leilor, lider de audienta,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Aprilie 2022
Data actualizare: 28 Aprilie 2022
Antreprenori din toată România au pășit aseară în Imperiul Leilor cu o dorință arzătoare: să-i cucerească pe investitori și să-i convingă să bage mâna adânc în buzunar pentru a finanța afaceri cu potențial. Miercuri seară, PRO TV a fost lider de audiență. 

Emisiunea Imperiul Leilor a fost pe primul loc în topul audienței și, în intervalul 21:24 – 23:28, a înregistrat 5.9 puncte de rating și 17.6% cotă de piață, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

Sorin Cristea a venit în fața leilor cu o idee care ar putea revoluționa locuințele românilor – un sistem integrat de construcție modernă a caselor, în așa fel încât acestea să fie ecologice și aibă consumul de energie zero. Dan Șucu a văzut un potențial imens în ideea lui și i-a oferit 500.000 de euro pentru 25% din business. „E un om pasionat, care știe despre ce e vorba din punct de vedere industrial, dar care privește prea superficial zona de piață și de vânzare”, a spus acesta despre Sorin Cristea.  

Doi tineri antreprenori le-au adus aseară leilor o selecție de produse decorative din beton – vase cu design unic pentru lumânări, ghivece sau vaze, pe care le produc de la zero în țara noastră. „Planul vostru de afaceri e nerealist, asta nu înseamnă că nu există o valoare în ceea ce faceți voi. Eu o să vă fac o propunere”, le-a spus Dan Șucu. Omul de afaceri le-a oferit Cameliei și lui Lucian Gheorghe o finanțare de 150.000 de euro astfel: 50.000 de euro sub formă de capital, iar 100.000 de euro sub formă de împrumut, pentru 30% din companie. 

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu revin în Imperiul Leilor și săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO.

Imperiul Leilor – Investește în tine!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies