Investește în tine și vino în Imperiul Leilor! PRO TV pregătește o nouă emisiune de divertisment

Investește în tine și vino în Imperiul Leilor! PRO TV pregătește o nouă emisiune de divertisment
Citeste mai mult despre: Imperiul Leilor, emisiune, Pro Tv,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Septembrie 2019
Data actualizare: 14 Octombrie 2019
PRO TV pregătește o nouă emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor: Imperiul Leilor!

Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor să dezvolte afacerile existente trebuie să pregătească un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes. 

Urmărește-ne și pe Facebook

Acești antreprenori au sarcina extrem de dificilă de a convinge unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma necesară pentru finanțarea proiectului propus. Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere.Antreprenorii au sarcina deloc ușoară de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business.

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. 

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Dacă dorești să investești în tine, înscrie-te la casting AICI și poți să-ți vezi visul finanțat! 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies