Sorin Verdeș și Dragoș Budei au cerut 800.000 de euro pentru afacerea lor, însă investiția li s-a părut riscantă leilor

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Aprilie 2022
Data actualizare: 20 Aprilie 2022
Dr. Sorin Verdeș și Dragoș Budei le-au cerut leilor 800.000 de euro pentru o participație de 16% din compania Dentix Millennium.

“Producem primul implant dentar din lume, singurul, cu o suprafață nanostratificată. Este un produs inovator. Avantajele produsului nostru sunt o mai bună și mai rapidă vindecare, prevenția infecțiilor postimplantare și cel mai important este că deschidem poarta unei noi ere: aceea a posibilităților infinite de a personaliza tratamentul cu implanturi”, le-a explicat Dragoș Budei investitorilor. 

Valoarea investițiilor atrase până acum de compania Dentix Millennium este de 5,3 milioane de euro, o parte din bani provenind din fonduri europene.

În decembrie 2019, au obținut certificarea europeană pentru produse. Peste 150 de clinici utilizează deja implanturile lor dentare. 

“Eu nu-l văd ca pe un pas mic, îl văd ca pe unul revoluționar!”, a spus Sebastian Dobrincu, care s-a retras însă și nu a venit cu o ofertă. La fel au făcut și Cristina Bâtlan și Dragoș Petrescu. 

Dan Șucu și-a dorit să investească, însă doar cu condiția ca Wargha Enayati să facă o ofertă, iar el să i se alăture ca partener. 

Pentru că și-ar fi dorit să se consulte cu câțiva medici stomatologi și pentru că i s-a părut riscantă investiția, Wargha s-a retras. 

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies