VIDEO 500.000 de euro pentru casa care produce bani, afacerea lui Sorin Cristea

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Aprilie 2022
Data actualizare: 27 Aprilie 2022
Dacă vă întrebați cum vor arăta casele viitorului, aveți un răspuns ferm din partea lui Sorin Cristea. Antreprenorul de 61 de ani a convins la Imperiul Leilor.

Casa viitorului este aici și are un nume: CAZE. Conform lui Sorin Cristea, care a studiat ani la rând toate soluțiile posibile de eficiență energetică, prototipul său de locuință nu consumă, ci produce bani. Sistemul integrat care se află la baza producerii sale transformă casele din consumatoare în producătoare de energie. 

Cei care sunt interesați de o astfel de locuință cumpără, de fapt, metri liniari de structură care se asamblează extrem de rapid. În opt ore antreprenorul poate produce structura necesară amenajării unei case de 100 mp. Tot în opt ore, casa poate fi și amenajată. E un antreprenor optimist, pentru că stăpânește bine domeniul, însă există, oare cerere pentru așa ceva? Sau românii sunt mai conservatori?

Are nevoie de 500.000 de euro pentru a deschide două unități de producție, una aproape de București și alta la Satu Mare.

Problema e că antreprenorul nu a vândut încă nicio casă, pentru a dovedi profitabilitatea afacerii. Produsul său nu a fost validat de piață. Cu toate acestea, Dan Șucu i-a oferit 500.000 de euro, în schimbul a 25% din afacere, dacă poate dovedi tot ceea ce a spus în emisiune.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies