VIDEO Afacerea cu trufe a lui Radu Rughiniș nu le-a mirosit a bine investitorilor

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2022
Data actualizare: 16 Februarie 2022
Radu Rughiniș (53 de ani) este un antreprenor care a reușit să dezvolte o afacere cu trufe și produse pe bază de trufe. Bărbatul a venit la Imperiul Leilor cu ideea de a atrage un investitor cu simțuri fine.

Radu Rughiniș deține Pasterra & La Bottega del Tartufo, un pasta bar și o băcănie în care vinde produse pe bază de trufe. Unul dintre scopurile sale declarate este de a transforma România în „țară trufieră”, iar pentru asta are nevoie să promoveze cât mai mult acest ingredient de lux.

În băcănia sa se regăsesc deja produse precum zacusca cu trufe, brânzeturi maturate cu trufe, pate cu trufe și vinuri cu extract de trufe, însă lipsește ceva: un produs românesc pe bază de trufe.

La Imperiul Leilor caută o investiție de 280.000 de euro, pentru care e dispus să renunțe la 25% din afacere. Dar, antreprenorul și-a atras critici din toate părțile, pentru că nu a reușit să se facă înțeles.

Către producători ce dai, că eu nu înțeleg?”, a reacționat Dan Șucu.

Radu, oprește-te, că eu nu mai pot să te ascult! Ne-ai aburit cu miros de trufe de ne-am săturat”, a replicat Cristina Bâtlan.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies