VIDEO Antreprenorii în care Dan Șucu a investit în sezonul 2, cifră de afaceri impresionantă

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Martie 2022
Data actualizare: 30 Martie 2022
Multe afaceri care au primit finanțare în sezonul 2 al emisiunii au reușit să crească, datorită parteneriatelor încheiate la Imperiul Leilor.

Un exemplu este Mina David, un tânăr de 19 ani care a inventat un bol impresionant, care îți permite să gătești orice fără să stropești totul în jurul tău. La un an distanță, tânărul antreprenor a ajuns la o cifră de afaceri de peste un milion de euro, doar din comenzile făcute în România. Acum, tânărul țintește piețele europene din jurul României și piața americană.

Dan Șucu a investit alături de Bogdan Micu, iar acum cei doi culeg roadele inspirației de a se asocia cu el. 

Tot în sezonul 2, Dan Șucu i-a luat sub aripa lui pe Cristina Cerga și Adrian Bursuc. Cei doi realizează corpuri de iluminat sub brandul Wooba. Produsele, care se vând ca pâinea caldă în magazinele Mobexpert, sunt confecționate din materiale reciclate și prin tehnologia de printare 3D.

Produsele lor au fost listate în noiembrie 2020, iar un an mai târziu se aflau în toate magazinele din România. În 2022, antreprenorii așteaptă vânzări și mai mari. Recent au reușit să semneze un contract cu un important furnizor de becuri inteligente, care îi va ajuta să-și sporească vânzările.

Îmi bubuie inima când văd produsele în magazin”, spune mulțumită Cristina Cerga.

Vedeți VIDEO mai sus!

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies