VIDEO Camelia și Lucian Gheorghe, afacere cu obiecte decorative din beton

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Aprilie 2022
Data actualizare: 27 Aprilie 2022
Multe idei bune îți vin atunci când nu te aștepți. Camelia Gheorghe e convinsă că a ales inspirat atunci când era în perioada de maternitate. 

Un videoclip de pe YouTube a inspirat-o să pășească pe un teren complet necunoscut. Camelia Gheorghe, care în anul 2020 se afla în perioada de maternitate, a realizat că poate începe o afacere cu vase decorative din beton. L-a convins pe soțul ei să comande matrițe din China și s-au pus pe treabă. Ulterior, el și-a dat seama că poate realiza el însuși matrițele, astfel că au scăpat de grija importurilor.

Azi, Concrete Concept creează obiecte decorative și ghivece din beton, iar principalii lor clienți sunt producătorii de lumânări. Produsul lor cel mai căutat este recipientul cu capac pentru lumânări, dar nu se limitează la asta. Fiindcă au o producție relativ mică, nu pot onora miile de comenzi pe care le au. Din acest motiv vor să-și dezvolte afacerea cu o investiție de 150.000 de euro, pentru care pot ceda 30% din acțiuni.

Principala grijă a leilor a fost concurența pe care antreprenorii o au pe piața produselor decorative, însă, spun ei, produsele lor sunt superioare.

Dan Șucu le-a făcut o propunere, care a inclus 100.000 de euro sub formă de împrumut și 50.000 de euro sub formă de capital social în companie. Cei doi soți n-au avut nevoie de mai mult de un minut de gândire. Au acceptat oferta fondatorului Mobexpert.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies