VIDEO CatShop, centrul spa pentru pisicile răsfățate. Cine va investi în afacerea lui Radu și a lui Dragoș?

Citeste mai mult despre: CatShop, hotel pisici, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Aprilie 2022
Data actualizare: 06 Aprilie 2022
Nu mai puțin de 4 milioane de pisici se află în casele românilor, pe post de animale de companie. Mulți dintre stăpânii lor s-ar bucura să afle că există un centru de excelență pentru feline, doatat cu hotel, centru spa și clinică veterinară. Dar mai sunt de făcut investiții.

Radu Anghel și Dragoș Eremia sunt parteneri în afacerea CatShop, cu care au venit la Imperiul Leilor în speranța că vor reuși să o dezvolte pe banii finanțatorilor. Cei doi au început businessul în facultate, pornind de la dragostea lor pentru feline.

Au nevoie de 300.000 de euro pentru aducerea acestor trei servicii sub același acoperiș și sunt dispuși să renunțe la 30% din acțiuni.

Dr. Wargha Enayati a fost deranjat că ei consideră că animalul de companie vine înaintea multor oameni din jurul nostru. Medicul a făcut o dezvăluire care i-a șocat pe colegii din platou, povestind că pisica familiei, Mira, s-a „sinucis”. Împrejurările sunt dubioase, cel puțin.

Fondatorul Enayati Medical City a explicat de ce nu investește în propunerea celor doi parteneri. În primul rând, pentru că preferă să investească bani în oameni și în problemele lor și, în al doilea rând, nu poate face asta după ce a avut o experiență nefericită cu un animal de companie drag.

Radu Anghel și Dragoș Eremia au plecat din platou fără vreo ofertă.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies