VIDEO Costin Ghiță a vrut 500.000 de euro pentru afacerea lui cu țuică și pălincă

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2022
Data actualizare: 16 Februarie 2022
Costin Ghiță (56 de ani) e în lumea afacerilor de când se știe. A pus pe picioare multe businessuri, pe care, după ce le-a crescut, le-a vândut. Azi caută să-și dezvolte afacerea cu băuturi spirtoase.

Ghito’s este numele brandului sub care Costin Ghiță produce sortimente variate de țuică și pălincă. O are alături pe fiica lui, Izabela Ghiță (24 de ani), pentru partea de marketing și vânzări.

Deși e mulțumit de profitabilitatea afacerii sale, Costin Ghiță a venit la Imperiul Leilor să caute o asociere avantajoasă cu un investitor cu bani. Vrea 500.000 de euro și e dispus să renunțe la 35% din afacere, deoarece vrea să-și diversifice portofoliul de produse și să deschidă, eventual, o pensiune.

Antreprenorul le-a prezentat Leilor pălinca cu fulgi de aur și argint și le-a vorbit de noul produs pe care-l va scoate curând pe piață, pălinca cu extract de cannabis. Investitorii nu au fost impresionați și s-au retras, rând pe rând, din scenă.

Dragoș Petrescu a fost cel mai critic, fondatorul City Grill Group nefiind convins că cifrele financiare ale companiei ar fi corecte.

Urmărește emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies