VIDEO Creatorii brandului de parfumuri Matca vor extinderea afacerii la Imperiul Leilor

Citeste mai mult despre: parfumuri Matca, Imperiul Leilor, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Aprilie 2022
Data actualizare: 13 Aprilie 2022
Georgiana Ștefănoaei și Sebastian Țiplea sunt un cuplu, și în viața privată, și în business. Au pornit o afacere cu parfumuri naturale românești și au în plan să o dezvolte cu banii finanțatorilor de la Imperiul Leilor.

De șapte ani sunt împreună și au o pasiune comună: parfumurile. Georgiana Ștefănoaei și Sebastian Țiplea au decis să creeze propriul brand de parfumuri, utilizând doar ingrediente naturale. Au un magazin online, unde își vând produsele create de ei, însă vânzările nu stau deloc bine – 74.000 de euro cifră de afaceri în 2021. Vor și pot mai mult. 

Au nevoie de 60.000 de euro pentru a-și extinde afacerea, bani pentru care pot renunța la 10% din acțiuni. Un parfum creat de ei costă între 350 și 380 de lei.

Cei doi antreprenori au făcut o demonstrație în platou și i-au invitat pe investitori să-și creeze, pe loc, propriul parfum, pe baza aromelor disponibile. Dan Șucu e de părere că persoalizarea esențelor este elementul care îi diferențiază de competitori. Iar asta l-ar putea determina să investească în ei.

Dragoș Petrescu i-a anunțat că le face o ofertă condiționată de intrarea în business a lui Sebastian Dobrincu. Dr. Wargha Enayati e și el interesat. 

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies