VIDEO Cristian Barin vrea de la Lei 150.000 de euro pentru afacerea sa cu produse pe bază de ovăz

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Februarie 2022
Data actualizare: 09 Februarie 2022
Cristian Barin are 32 de ani și e instructor Photoshop. În 2018 a început o afacere în domeniul alimentar, după ce și-a dat seama că oamenii nu mănâncă deloc sănătos la birou.

După ce a încercat să facă bani deschizând o patiserie și o firmă de IT, Cristian Barin s-a axat pe mâncare sănătoasă. Soluția sa – preparatele pe bază de ovăz. Ohvăz s-a născut în 2018 și produce ovăz cu lapte de migdale, biscuți din făină de ovăz și alte alimente neconvenționale.

Discursul său în fața Leilor a fost impecabil, însă cifrele prezentate în emisiune nu i-au convins pe investitori. În ultimii doi ani a fost pe pierdere și nu a reușit să-i convingă pe Lei că poate face profit. Dan Șucu a răbufnit când a auzit că nu comunică suficient de mult cu contabila sa.

Tu nu știi fix eficiența. Tu nu știi cât pierzi, de ce pierzi. Nu poți să devii eficient dacă nu știi de ce pierzi bani”, i-a spus și Cristina Bâtlan.

Cristian nu i-a convins că poate să crească productivitatea și să nu piardă bani. O componentă importantă a pierderii sale este transportul produsului său, care e foarte scump.

După ce i-au arătat punctele slabe ale afacerii, doi investitori i-au spus lui Cristian că sunt interesați să investească în dezvoltarea businessului său.

150.000 de euro pentru 35% din companie”. Însă, antreprenorul a refuzat.

Urmărește emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies