VIDEO Dan Șucu, prima investiție din sezonul 3: „La 29 de ani, ca să-mi încep afacerea, eu mi-am vândut casa”

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2022
Data actualizare: 16 Februarie 2022
Dragoș Petrescu, dr. Wargha Enayati și Dan Șucu au fost cuceriți de Paul Crețu și mai ales de posibilitățile de dezvoltare a afacerii sale. Fondatorul City Grill Group a fost primul care l-a ofertat pe tânărul antreprenor, însă Paul a fost mai interesat de un parteneriat cu ceilalți doi investitori.

După ce Cristina Bâtlan l-a asigurat pe dr. Wargha Enayati că sucurile de cătină ale lui Paul Crețu ar da bine în spitalul său recent inaugurat, Dan Șucu a ținut să împărtășească din povestea sa de viață.

Nu mi-a dat vreodată prin cap că aș putea fi și angajat pe undeva, să m-apuc să fac și afacerea proprie. Eu mi-am ars puntea din spate. Am spus: ori la bal, ori la spital. Așa judecă un antreprenor. La 29 de ani, ca să-mi încep afacerea, eu mi-am vândut casa”, a dezvăluit Dan Șucu.

Apoi, investitorul a făcut o ofertă de nerefuzat: 250.000 de euro, în schimbul a 20% din Orange Valley, afacerea lui Paul. 

Din această sumă, 150.000 de euro sunt aport de capital, iar 100.000 de euro sunt alocați sub formă de împrumut, cu dobândă zero, pe doi ani.

Paul Crețu a acceptat să se asocieze cu fondatorul Mobexpert, care la final a fost felicitat de colegi pentru prima investiție din acest sezon.  

Este ușor de identificat în Paul un om care reușește, un om care e determinat, care poate să facă cu adevărat ceea ce promite”, a spus Dan Șucu la final. 

Urmărește emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies