VIDEO Diana Ivanov, antreprenoarea care pregătește bone profesioniste

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Martie 2022
Data actualizare: 16 Martie 2022
Româncele caută bone dedicate, care să le suplinească în orele în care ele lipsesc de acasă. Cele mai multe femei care au grijă de copiii altora provin din statele asiatice, însă Diana Ivanov spune că poate instrui româncele să facă această muncă.

Are doar 26 de ani, dar a pus deja pe picioare o afacere de viitor în Republica Moldova. Diana Ivanov vrea să-și extindă proiectul în România, care este platforma Kiddo. Prin intermediul ei, părinții se pot conecta la o rețea de bone instruite în prealabil de compania sa.

Sute de părinți din Republica Moldova au beneficiat deja de serviciile ei, iar acum speră să aibă cel puțin același succes în România. Pentru asta, e gata să atragă femei care s-au întors din străinătate, din cauza pandemiei, și care nu se pot reprofila. Studenții care au timp liber și femeile aflate în concediu de creștere a copiilor sunt alte persoane care pot fi pregătite pentru a deveni babysitter.

Părinții plătesc 15 euro pe lună pentru servicii de babysitting, iar bonele achită 99 de euro pe an pentru instruire și conectarea cu părinți care au nevoie de serviciile lor.

Pentru a se dezvolta și în România are nevoie de 300.000 de euro, în schimbul a 12% din acțiuni. Leii au considerat din start că afacerea ei, chiar dacă răspunde unei nevoi reale, este supraevaluată.

Dragoș a înțeles potențialul uriaș al afacerii, însă nu crede că există suficienți lucrători în acest tip de serviciu, într-o piață a muncii atât de dificilă cum e cea din România.

Din nefericire pentru ea, niciun finanțator nu a investit în afacere.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies