VIDEO Flori Vioreanu, creatoarea brandului Fleurane, extrage uleiuri esențiale din lavandă

Citeste mai mult despre: Flori Vioreanu, Fleurane, lavanda, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Mai 2022
Data actualizare: 11 Mai 2022
Dacă femeilor li s-ar lua de pe umeri, definitiv, povara creșterii copiilor… dacă n-ar fi o activitate doar a lor, atunci ar putea muta munții din loc. Flori Vioreanu i-a impresionat pe finanțatorii de la Imperiul Leilor.

Tânăra antreprenoare este mama unui băiat de patru ani, Iustin. Când s-a născut el, Flori a decis să facă și pasul spre lumea afacerilor. A împrumutat 6.000 de euro din bancă, a luat în arendă un teren agricol și l-a cultivat cu lavandă. Azi, brandul ei, botezat Fleurane, produce uleiuri esențiale, apă esențială de lavandă, aranjamente florale și perne cu lavandă.

Deși e susținută de soț, Flori face mai toate operațiunile în firmă. Dă și cu sapa, pentru a se asigura că va avea recoltă bogată. Vrea să-și mărească echipa, fiindcă are mai multe comenzi decât poate onora. Angajații ar putea-o ajuta să-i preia din sarcini, ceea ce va duce la o eficientizare a afacerii. De aceea, le-a cerut leilor 65.000 de euro, în schimbul a 25% din acțiuni.

Din dragoste pentru lavandă, a creat festivalul LavandaFest, la care participă toți producătorii de lavandă din România. Aici își vinde cam 10% din produsele pe care le realizează, însă ea țintește marile magazine.

Leii cred că ea nu și-a extins echipa până acum deoarece se teme că-și va spori cheltuielile cu angajații, având în vedere că afacerea ei este sezonieră. Ea are nevoie, în mod cert, de o investiție, însă nu neapărat de un partener de afaceri, crede Cristina Bâtlan.

Dragoș Petrescu s-a oferit să o ajute să-și crească afacerea, iar Dan Șucu și fondatoarea Musette și-au exprimat intenția de a-i deveni clienți, inclusiv cu plata în avans a produselor ei. Vestea a surprins-o plăcut pe Flori Vioreanu, care crede că a obținut mai mult decât putea spera.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies