VIDEO Investitorii, surprinși de optimismul exagerat al Claudiei Conduleț

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Martie 2022
Data actualizare: 02 Martie 2022
Claudia Conduleț a creat, de la zero, un produs nou care a primit aprecieri de la instituții europene. A fost o muncă de doi ani, însă ingredientul ei miraculos se află în nomenclatorul internațional de ingrediente cosmetice.

Totuși, leii vor să știe dacă produsul nou creat se va vinde pe o piață dominată de o concurență acerbă. Dan Șucu este uimit că antreprenoarea și-a propus să-și crească afacerea de 500 de ori în următorii patru ani. 

Adică, de la 5.000 de creme vândute în primul an, la peste 2,4 milioane de bucăți după patru ani. „Poate aș putea fi vinovată de foarte mult optimism”, a recunocut antreoprenoarea. 

Dar optimism pe banii mei? Mi-aș dori să reușești, dar nu pe banii mei”, i-a răspuns Dan Șucu și s-a retras din discuție.

Leii au fost de părere că afacerea ei e prea riscantă, mai ales că marii producători de cosmetice au resurse mult mai mari pentru a face ceea ce face ea. Cristina Bâtlan i-a oferit, totuși, suma solicitată (300.000 de euro), dar pentru 50% din acțiuni.

Antreprenoarea a fost dispusă să renunțe la 30% din business, motiv pentru care a refuzat propunerea fondatoarei Musette.

Are șanse să facă un produs bun, dar are doar șansă. Acum are nimic”, a spus Cristina Bâtlan după prezentarea tinerei. „Idee bună, dar riscuri necalculate pe banii leilor”, crede Sebastian Dobrincu.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies