VIDEO Iuliana Catană, medicul care știe totul despre picioarele oamenilor

Citeste mai mult despre: Iuliana Catana, podologie, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Mai 2022
Data actualizare: 18 Mai 2022
Uneori viața ia o turnură pe care nu o poți intuit, oricât ai încerca. Iuliana Catană s-a convins de asta după ce s-a școlit în Europa și a muncit în Orientul Mijlociu.

Femeia, în vârstă de 52 de ani, a muncit vreme de șase luni ca asistent medical. Ulterior, i s-a oferit șansa de a se specializa în podologie, acea ramură a medicinei care studiază și tratează afecțiunile picioarelor. A făcut cursuri în Belgia și Franța și spera să profeseze în Anglia. 

Cum spuneam, viața are cursul ei, iar Iulianei i s-a oferit un post de podolog în Kuweit. Aici a petrecut nu mai puțin de 17 ani, timp în care a văzut peste 45.000 de pacienți. Și-a deschis chiar și o clinică acolo și, cu o experiență de 21 de ani în acest domeniu, s-a întors în România pentru a deschide o afacere cu talonete, acele tălpici ortopedice care se aplică în interiorul încălțămintei pentru a menține piciorul într-o poziție corectă.

În prezent conduce trei clinici de specialitate, în București, Brașov și Cluj-Napoca. Echipa ei însumează 10 oameni, care o costă circa 20.000 de euro pe lună cu salariile. A venit la Imperiul Leilor pentru a atrage o investiție de 200.000 de euro, cu scopul de a-și extinde producția de talonete. E dispusă să renunțe la 30% din acțiuni.

Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 250.000 de euro, iar în 2022 speră să o dubleze. Despre profit nu poate fi vorba. Până acum nu a încasat nimic, dar speră să reușească după investiția din partea leilor.

Printre planurile ei de viitor se numără achiziționarea unui motor Harley Davidson și să fie o bunicuță cool.

Leii au considerat că antreprenoarea nu a venit cu o proiecție clară de business, bugete de cheltuieli și investiții. Deși spera să-l atragă de partea ei pe dr. Wargha Enayati, antreprenorul nu a investit, însă i-a oferit suport logistic și mentorat.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies