VIDEO Kristof Lajos, tânărul care a căutat un partener de afaceri și a obținut mai mult de atât

Citeste mai mult despre: Kristof Lajos, Amias Small School, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Martie 2022
Data actualizare: 23 Martie 2022
Kristof Lajos (37 de ani) a fost abandonat de părinți la spital, în Reghin, la vârsta de un an. A crescut în leagăne de copii și în centrele de plasament fără să cunoască dragostea maternă.

Ani mai târziu, când și-a întâlnit mama pentru prima oară, a avut puterea să se uite în ochii ei și să-i spună că a iertat-o. 

Convins că viața are multe de oferit, tânărul a pus pe picioare Amias Small School, un program educațional devenit școală, dedicat copiilor cu abilități ridicate, diagnosticați cu ADHD, autism și alte tulburări psihice. Scopul său este să lupte pentru incluziunea socială a acestor copii.

Are nevoie de 150.000 de euro pentru extinderea școlii, pentru clasele 0-4. Pe termen lung, planul său este să aibă o ofertă educațională pentru copiii de gimnaziu și de liceu care au astfel de tulburări de comportament.

În prezent, școala sa se ocupă de 22 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Părinții lor plătesc 1.200 de lei pe lună pentru a beneficia de serviciile școlii, care mai oferă și cursuri afterschool.

Ai nevoie de un partener sau de un ajutor? Dacă ai nevoie de un partrener, nu te comporți ca un partener. Dacă ai nevoie de un ajutor, te înțeleg perfect”, i-a spus Dan Șucu.

Dr. Warga Enayati i-a propus ca școala sa să intre sub umbrela Fundației Inovații Sociale Regina Maria. Cristina Bâtlan a acceptat să-l ajute cu 20 de burse pentru copiii care se vor înscrie în școala lui, burse care vor fi suportate de investitoare.

Dan Șucu nu a investit, dar i-a oferit acces la o bază sportivă din Sectorul 1, gratuit. Până la urmă, Kristof Lajos s-a bucurat de susținerea a trei lei.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies