VIDEO Laura Grama și Ciprian Velea, de la începutul în garaj la colaborarea cu Dan Șucu

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Martie 2022
Data actualizare: 16 Martie 2022
Laura Grama și Ciprian Velea au venit la Imperiul Leilor în sezonul 2, unde au cerut ajutor pentru dezvoltatea afacerii lor cu piese de mobilier pentru animale de companie. Atunci au obținut de două ori mai mult decât au cerut.

Laura și Ciprian sunt doi tineri ambițioși care și-au început afacerea într-un garaj. Brandul lor, Bossulică, este inspirat de motanul cu același nume, care are un rol central în companie. La început, felina era șeful, iar ei erau sclavii lui. Se pare că nici acum lucrurile nu s-au schimbat mult.

În sezonul 2 al emisiunii, cei doi antreprenori au reușit să atragă de partea lor două investiții a câte 60.000 de euro fiecare, dublu față de obiectivul propus. Între timp, Bogdan Micu, unul dintre investitori, a decis să se retragă din afacere, însă antreprenorii contează în continuare pe sprijinul lui Dan Șucu. 

De când și-au unit forțele cu fondatorul Mobexpert, tinerii și-au crescut businessul de zece ori. Au vândut mai mult ca niciodată, în rețeaua de magazine Mobexpert, și au lansat produse noi din categoria home&deco, care se vând foarte bine.

Dan Șucu este foarte mândru de colaborarea cu cei doi, pe care îi încurajează să lanseze noi produse.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies