VIDEO Lecția predată de Dragoș Petrescu lui Radu Rughiniș: „Ar trebui să înveți să fii mai clar”

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Februarie 2022
Data actualizare: 16 Februarie 2022
Radu Rughiniș a încercat să le explice Leilor că afacerea sa are o profitabilitate de 70%, motiv suficient pentru ca ei să se asocieze cu brandul său.

Investitorii au dat ochii peste cap și s-au declarat neîncrezători. Dragoș Petrescu i-a cerut lui Radu Rughiniș să facă schimb de roluri. Fondatorul City Grill Group a preluat ștafeta de la antreprenorul de 53 de ani și a făcut propria prezentare de business. Cam așa trebuie făcut un pitch. 

Dragoș Petrescu i-a dat chiar și o lecție de business, gratuită, pe care Radu să și-o însușească dacă vrea să aibă succes.

Eu cred că tu ai putea să obții finanțare dacă ai ști cum să o faci. Eu așa cred. De ce? Pentru că ai expertiză. E clar că te pricepi la trufe. Cred că ar trebui să înveți să fii mai clar și mai la obiect când îți dorești să prezinți ce vrei tu să faci. Chiar dacă eu am să mă retrag din această primă prezentare a ta, poate avem șansa să ne vedem în viitor”, i-a spus Dragoș Petrescu înainte să se retragă.

Nici Dan Șucu nu a simțit că e cazul să investească: „Nu sunt arogant, nu vreau să fiu nesuferit, pur și simplu nu văd că avem o chimie împreună. Nu cred că putem să fim parteneri. De aceea eu mă retrag”.

Radu Rughiniș a plecat acasă fără partener de afaceri.

Urmărește emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies