VIDEO Mihnea Ghilduș s-a întors la Imperiul Leilor și a primit o ofertă descurajantă

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Aprilie 2022
Data actualizare: 07 Aprilie 2022
Mihnea Ghilduș și-a încercat norocul Imperiul Leilor în sezonul 2. Atunci a venit împreună cu tatăl său, arhitectul Alexandru Ghilduș, cu o invenție premiată la Salonul de la Geneva: vasul de toaletă pe care nu trebuie să-l atingi. 

Designer de produs, Mihnea Ghilduș susține creativitatea românească și designerii talentați din această țară. Împreună cu tatăl lui a deschis Dizainăr, un magazin al creatorilor de artă, 200 la număr, unde aceștia își pot expune și vinde produsele realizate. Mihnea speră ca ei să ajungă să trăiască din această activitate, cu o mică investiție din partea leilor: 133.000 de euro, în schimbul a 35% din ce câștigă firma.

Obiectivul său este ca, într-un an, să ajungă la o comunitate de un milion de oameni în mediul online și la o cifră de afaceri de peste un milion de euro la finele anului 4 după investiție.

Afacerea ar merge perfect fără tine”, spune Dr. Wargha Enayati, care nu crede în abilitățile lui de a scala businessul. Rând pe rând, finanțatorii s-au retras din scenă, mai puțin Dan Șucu

Acesta i-a făcut o ofertă greu de digerat pentru un antreprenor care vrea să dețină pachetul majoritar la firma fondată de el. Însă, fondatorul Mobexpert l-a asigurat că rezultatele vor fi depășite cu mult peste așteptările sale. Grea decizie pentru Mihnea Ghilduș.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies