VIDEO Ovidiu Drugan s-a ales cu sfaturi de business, nu și cu investiția de un milion de euro

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Martie 2022
Data actualizare: 23 Martie 2022
Ovidiu Drugan nu i-a putut făce pe investitori să vadă partea plină a paharului. Optimismul său s-a lovit de scepticismul finanțatorilor, obișnuiți să aibă mereu pământ sub picioare.

Dan Șucu a dezvăluit că știe o zicală cu mare trecere printre navigatori. Se zice că a doua cea mai fericită zi din viața unui navigator e atunci când își cumpără barcă. Cea mai fericită zi e atunci când reușește să o vândă. Zicala rezumă, de fapt, marea problemă a unei afaceri de acest gen: cheltuielile mari pe care le ai atunci când deții o ambacațiune. Iar Ovidiu vrea trei.

Antreprenorul a replicat că între momentul achiziției și cel am vânzării unei ambarcațiuni sunt multe bucurii care îți umplu sufletul.

Din păcate, tu în seara asta o să rămâi cu bucuria, iar noi o să rămânem cu banii”, a răspuns Dan Șucu, înainte de a-l anunța că nu investește. Însă, fondatorul Mobexpert l-a sfătuit să înceapă cu o barcă și cu sondarea pieței, nu cu produsul.

La final, antreprenorul a înțeles că puțini oameni sunt dispuși să riște un milion de euro într-un domeniu atât de nișat.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies