VIDEO Propunerea Cristinei Bâtlan, de nerefuzat pentru Valentin Chirică. „E corectă”

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Februarie 2022
Data actualizare: 23 Februarie 2022
Valentin Chirică are multe de învățat până să ajungă un antreprenor stăpân pe propria afacere, însă nu poate face asta fără un mentor. Este concluzia tuturor investitorilor din Imperiu.

Dragoș Petrescu l-a felicitat pe tânăr pentru curajul de a-și crea propriul brand și a dezvăluit că, atunci când îl privește, se vede pe el la 18 ani. Fondatorul City Grill Group a început de jos, vânzând ziare. 

Am făcut primii mei bani din vândutul ziarelor, câteva sute de dolari. După care, cu acele câteva sute de dolari mi-am deschis o tarabă. Atunci am început să fac câteva mii de dolari. La un moment dat aveam 6 tarabe”, spunea investitorul înainte de primul sezon al emisiunii.

Totuși, Petrescu s-a retras și nu a investit de această dată. Cristina Bâtlan a profitat de oportunitate și l-a ofertat pe tânăr: 100.000 de euro, în schimbul a 51% din afacere, cu mențiunea că ea va reveni la 30% după 3 ani. Creatoarea brandului Musette i-a oferit și o a doua variantă: să lucreze împreună la realizarea unei colecții, pe care să o vândă în rețeaua ei de magazine.

Valentin a acceptat prima propunere, astfel încât își poate deschide o firmă și un site pe care să-și vândă creațiile.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies