VIDEO Toți investitorii au donat bani pentru asociația soților Lupu

Citeste mai mult despre: sotii Lupu, Imperiul Leilor, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Martie 2022
Data actualizare: 02 Martie 2022
Drama familiei Lupu nu i-a lăsat indiferenți pe investitorii de la Imperiul Leilor. Însă, Leii au fost impresionați că terapiile prin care a trecut micuțul Alexandru au dat rezultate, el fiind în prezent aproape de vindecare totală.

Dragoș Petrescu s-a oferit să devină sponsor, prin Fundația City Grill, dar s-a retras din business.

Sebastian Dobrincu a promis și el o donație, dar nu a intrat în parteneriatul propus de soții Lupu. Cristina Bâtlan a făcut la fel, însă a făcut o dezvăluire pe care puțini o știu. Fiul ei, Adrian, s-a născut tot înainte de vreme și avea nevoie de un control la ochi chiar atunci. Însă, medicii i-au spus că nu se impune acest control, fiindcă bebelușul e prea mic.

Ulterior a aflat că băiatul trebuie operat de urgență, altfel risca să-și piardă vederea. A făcut-o, deși medicul respectiv nu avea nicio operație reușită. Dar fiul ei a avut noroc și și-a păstrat vederea.

Dr. Wargha Enayati vrea și el să doneze prin fundația sa. 

Dan Șucu a făcut o promisiune de donație impresionantă: 100.000 de euro în primul an. Fondatorul Mobexpert va aloca încă 200.000 de euro dacă asociația își atinge obiectivele stabilite, de a ajuta 125 de copii în primă fază.

Banii donați le-au dat soților Lupu speranța că în 2022 vor deschide centrul de la București. „Vă mai spun un secret: 2023 va fi la Cluj”, a dezvăluit Mihaela Lupu.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies