VIDEO Wine and Story, aplicația care generează povești digitale despre vin

Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Februarie 2022
Data actualizare: 23 Februarie 2022
Nici acum nu credeți că există oameni care citesc etichetele de băutură? Ei  bine, cei pasionați de povestea vinului, cel puțin la fel de mult ca de vinul însuși, au și un instrument pentru asta. Bine, ar putea avea. Sau, poate, nu.

Ionuț și Dragoș Constantin sunt frați și parteneri de business. În „horă” s-au prins tatăl, creator de vinuri, și mama lor, creator de povești despre vin. Cum fiecare e talentat la ceva, copiii și-au folosit abilitățile din domeniul IT și au realizat o aplicație de mobil care îi permite oricărui pasionat de vin să „citească” etichetele sticlelor.

Wine and Story permite scanarea unei etichete și descoperirea de informații relevante despre vinul respectiv, puse pe hârtie cu talentul de povestitor al mamei lor. Cei doi vor 140.000 de euro, în schimbul a 20% din acțiuni, însă au plecat din start cu o bulină neagră. Aplicația lor a dat rateuri chiar în timpul prezentării.

Dar asta nu a fost singura preocupare a investitorilor. Faptul că există concurență serioasă pe piață și scopul declarat al afacerii (de a crește consumul de vin în rândul tinerilor) i-au descurajat pe investitori.

Sebastian Dobrincu a fost cel mai înverșunat contestatar și le-a explicat celor doi frați că, deocamdată, nu au cum să concureze cu aplicațiile existente pe piață. Vedeți momentul mai sus!

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies