Vlad Colceriu, Nicu Negură și Bogdan Dascălu, inginerii care au venit în fața investitorilor cu un container cu bere

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Aprilie 2022
Data actualizare: 20 Aprilie 2022
Vlad Colceriu, Nicu Negură și Bogdan Dascălu au adus în fața investitorilor un container cu bere, despre care spun că e primul din Europa. 

Inginerii l-au conceput în 2019 și aparatul poate doza până la 1.800 de băuturi. Obiectivul lor este să înceapă să producă dozatoare de bere cu totul digitalizat. Își doresc să vândă personalizat sau cu franciză. 

Antreprenorii s-au gândit la localurile cu all inclusive sau cele de pe plajă, dar și la marile festivaluri care au loc în România. 

Ei au cerut 100.000 de euro pentru 20% din companie. “Costul de producție a unei unități este în jurul sumei de 10.000 euro, iar la vânzare e la 20.000 de euro”, a spus unul dintre antreprenori. 

Cristina Bâtlan: “Este doar un prototip care are nevoie de ajustări. Eu mă retrag”.

Dan Șucu: “Sunt mulți pași pe care trebuie să-i faceti înainte să veniți în fața unui investitor. Și va trebui să-i faceți pe banii dvs. și pe timpul dvs. Eu mă retrag”.

Dragoș Petrescu: “Spre deosebire de ceilalți lei, eu cred foarte tare în potențialul vostru. Pentru că viitorul va arăta așa. Practic sunteți pionerii automătizării unei industrii foarte greu de automatizat: industria ospitalității. În momentul în care veți avea un prototip viabil, atunci puteți să veniți la mine să cereți investiție. Până atunci, eu mă retrag, dar vă doresc spor la treabă.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies