“Vrem să plecăm de aici cu un mentor!”. Cum s-au descurcat surorile Florina și Elena Vasilică în fața Leilor

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Aprilie 2022
Data actualizare: 20 Aprilie 2022
Elena și Florina Vasilică fac pantofi de trei ani și jumătate. S-au lansat online în 2019 cu sisshoes.ro, iar acum dețin un magazin de pantofi în Catanzaro, sudul Italiei, și unul într-un mall din București. 

“Realizăm încălțăminte damă de la 33 la 43, iar la bărbați de la 38 până la 47. Ne-am gândit la persoanele care trăiesc pe picior mare, dar și la cele care trăiesc pe picior mic. Realizăm și încălțăminte personalizată. Vrem să plecăm de aici cu un mentor! Noi credem în pantofii noștri și credem că vor scoate ținutele din anonimat”, le-a spus una dintre surori celor cinci investitori. 

Cele două surori au venit și cu un plan de afaceri pentru următorii trei ani, dar și cu o parte din colecția de încălțăminte. 

Elena și Florina au cerut 150.000 de euro pentru 20% din afacere. 

“Aș fi închis ochii la calitate, dacă ați fi venit cu ceva original”, le-a spus Cristina Bâtlan după ce a observat mai multe similitudini între pantofii prezentați de fete și cei produși de Musette. 

“E un feedback pe care îl vom lua în considerare. doar că nu putem spune că produsele nu sunt calitative. Poate nu sunt ca ale dvs. după 20 de ani”, a fost replica Florinei. 

“Din prima zi trebuie să fie de calitate bună. Nu poți să aștepți 20 de ani. (…) Să știți că aroganța în afaceri nu e bună deloc”, a conchis Cristina Bâtlan, care nu a investit în business, însă le-a invitat pe fete la atelierele ei pentru un schimb de experiență. 

“Nu mă pricep nici la industria voastră, nici la cum aș putea să o dezvolt. Din acest motiv mă retrag. Dar nu pentru că nu văd valoare de antreprenor în voi. Eu chiar cred că voi puteți reuși”, le-a spus Dragoș Petrescu. 

Sebastian nu a investit în afacere, dar a promis că îi va cumpăra iubitei sale o pereche de pantofi. Fetele au plecat fără investiție, dar cu o lecție importantă de business. 

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies