8 măști noi intră astăzi în show-ul Masked Singer România. Pisica îi bulversează pe detectivi

8 măști noi intră astăzi în show-ul Masked Singer România. Pisica îi bulversează pe detectivi
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Septembrie 2021
Data actualizare: 16 Septembrie 2021
În această seară, opt măști noi vor urca pe scena Masked Singer România cu intenția clară de a-și păstra ascunsă identitatea. De la ora 21:30, în cel mai secretos show al momentului, Pavel Bartoș și cei 4 detectivi vor întâlni Pinguinul, Steaua, Șarpele, Emoji, Oul Dragon, Pisica, Robotul și Gheișa.

În premieră, una dintre noile măști va surprinde audiența încă de la primele note cântate, dar nu prin voce, ci prin felul în care arată. ”Vă jur că nu m-am așteptat la așa ceva”, va spune INNA. 

Indiciile pe care personajele le oferă sunt atât de neașteptate încât până și cei mai agili detectivi sunt puși în dificultate. Joi seara, Pisica va oferi informații despre ea desprinse parcă dintr-un basm: ”Vă întrebați de ce am ales masca asta? Într-o viață anterioară, sunt sigură că am fost felină în orașul iubirii: Paris. Nu sunt o felină oarecare, ci una care prinde în ghiarele ei pe oricine-i iese în cale. Aud des că pentru mine unii și-ar da viața, că alții ar fi dispuși să pornească războaie, că și-ar vine averea pentru o clipă de atenție din partea mea”, va mărturisi aceasta înainte de a urca pe scenă. 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor pune cap la cap toate informațiile primite, vor analiza cu atenție fiecare sunet pe care masca îl scoate și vor încerca să ghicească cine se ascunde în costum. Alina Eremia, Anna Lesko, Loredana, Lidia Buble, Andreea Esca, Nadia Comăneci, Adela Popescu, Silviu Prigoană, Dana Săvuică, Ana Maria Prodan sau Elena Gheorghe sunt doar câteva dintre numele care vor fi vehiculate în această seară. 

Ce personaj va pierde duelurile și va trebui să-și dea masca jos vedem azi, de la ora 21:30, la Masked Singer România. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro.

Masked Singer România – Masca jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!