Ana Morodan, la Masked Singer: "Cred că producătorii s-au uitat la IQ-ul meu și au zis că Morodan poate să fie detectiv"

Ana Morodan, la Masked Singer: Cred că producătorii s-au uitat la IQ-ul meu și au zis că Morodan poate să fie detectiv
Data publicarii: 14 August 2020
Data actualizare: 14 August 2020
12 vedete autohtone, costumate din cap până-n picioare, intră într-o competiție muzicală și încearcă să țină ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. 

Despre asta, dar și despre multe momente incitante și de suspans este cel mai spectaculos show de televiziune al momentului: Masked Singer România. Una dintre vedetele care te vor surprinde este…Ana Morodan. Chiar ea povestește, în calitate de…detectiv:

"Ca să fii detectiv în 2020, primul lucru e să nu se prindă lumea că ești detectiv! Și atunci mi-am făcut această imagine de Marilyin Monroe 2.0 copie un pic mai nasoală ca să nu înțeleagă nimeni că eu sunt detectiv. Măștile trebuie să creadă că sunt și eu o mască, înțelegi? Să nu se prindă că le analizez, de fapt! Plus că am paiete! Toți detectivii poartă paiete! Toți! Cred că producătorii s-au uitat puțin la IQ-ul meu și au zis că Morodan poate să fie un detectiv! Are un IQ puțin peste medie, cred că e bine!"
Masked Singer România este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu cunoaște identitatea acestora și ele păstreză secretul inclusiv față de apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va arăta și va părăsi show-ul.Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde sub mască. 

FOTO: ANA MORODAN FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies