Are un zâmbet strălucitor și o siluetă de invidiat. Ce nume au dat detectivii după indiciile oferite de Pufos

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 23 Septembrie 2021
Data actualizare: 23 Septembrie 2021

„Nu m-am așteptat la piesa aceasta la Masked Singer”, a spus Inna când l-a auzit pe Pufos interpretând melodia ”Savage Love” a lui Jason Derulo. Masca i-a cucerit și de această dată pe detectivi, care au mai aflat câteva indicii despre vedeta care se ascunde sub ea. 

„Am multe calități. Mă pricep la engleză, de exemplu. Am făcut o pasiune pentru tot ce reprezintă cultura și civilizația Regatului Unit! Când eram tânără, visam să ajung să studiez la Londra. Hmm..n-a fost să fie. (...)Dansul a fost rampa mea de lansare! Faptul că am două picioare stângi nici n-a mai contat în fața zâmbetului meu năucitor de...strălucitor! (...) M-am consolat cu o carieră de model! Știu, cu formele astea, am un avantaj, mănânc orice! Orice e interzis! Dulciuri, pâine, paste și niciun gram în plus! , a fost o parte din prezentarea Pufosului din această seară. 

Horia Brenciu și-a schimbat opinia de dată trecută, când s-a gândit la o celebră sportivă. Acum crede că sub masca Pufosului se ascunde prezentatoarea Andreea Esca. Iar Mihaela Rădulescu s-a gândit la handbalista Cristina Neagu. Alex Bogdan spune că ar putea fi Anda Adam, iar Inna crede că este actrița Dana Rogoz. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!