Ce mesaj a transmis Bufnița de la Masked Singer în platou la Măruță? Incredibil ce i-a dezvăluit! Tu ghicești cine e?

Citeste mai mult despre: Masked Singer România, bufnita, masca,
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 03 Septembrie 2021
Cătălin Măruță a fost vizitat de Bufnița de la "Masked Singer", iar telespectatorii și cei prezenți în platou i-au admirat costumul spectaculos. 
Surpriză în platoul emisiunii "La Măruță". Bufnița de la "Masked Singer" a venit, a lăsat un mesaj și i-a provocat pe toți să ghicească cine se ascunde în spatele măștii. Mai ales că, așa cum spune Măruță, "Bufnița îți aduce noroc și înțelepciune". A fost păzită în permanență de două gărzi de corp de neclintit - Măruță chiar a făcut teste. Mesajul Bufniței a fost unul foarte interesant:
 
"Am cea mai grea mască… dar nu din cauza costumului, ci din cauza amintirilor care se ascund sub Pălăria asta! 
Vă știu pe toți și toți mă știți, însă aveți o misiune grea: Asul meu din mânecă e vocea… iar Joi seară am de gând să îl folosesc în premieră națională… sau… mondială!"


Nimeni nu știe cine se ascunde în spatele măștii, dar s-au vehiculat o mulțime de nume: Bebe Cotimanis, Valentin Teodosiu, Florin Busuioc, Tudor Chirilă. Voi cine credeți că e Bufnița?

Anul trecut, cel mai secretos show de televiziune a ținut cu sufletul la gură o întreagă țară. Începând din 9 septembrie, Masked Singer România revine cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Pavel Bartoș. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Ce rămâne de făcut? Să fiți cu ochii pe noul sezon și să intrați în pielea detectivilor în fiecare ediție pentru a descoperi cine se află în spatele măștilor. 

Până atunci, urmăriți conturile de socializare Masked Singer România pentru mai multe surprize: InstagramFacebook și Tik Tok.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!