Dezvăluiri din culisele celui mai secretos show. Câte persoane știu identitatea măștilor de la Masked Singer România

Dezvăluiri din culisele celui mai secretos show. Câte persoane știu identitatea măștilor de la Masked Singer România
Citeste mai mult despre: Masked Singer, masti,
Data publicarii: 31 August 2021
Data actualizare: 31 August 2021
Începând din 9 septembrie, Masked Singer România revine cu cel de-al doilea sezon. În rolul de prezentator îl avem pe Pavel Bartoș, iar Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, Inna și Horia Brenciu vor fi detectivi.

Până atunci, am aflat mai multe detalii neștiute până acum, din culisele show-ului. "Trebuie să mă asigur că totul iese perfect. De la ceea ce se întâmplă pe scenă, până la tot ceea ce se întâmplă în spatele scenei. De la programul vedetelor, care trebuie să fie foarte bine pus la punct, trebuie să mă asigur că ajung la timp. Din 200 de persoane, doar 15 știu identitatea măștilor. La demascare, toată lumea iese din platou, în afară de persoanele de la tehnic pentru că e musai să fie pentru a putea face filmările. Este interzis accesul în platou cu telefoanele, ele se sigilează la intrarea în platou", spune Daniela Preda, producătorul executiv al show-ului

Iulian Moga, regizorul Masked Singer, ne-a explicat cum sunt create poveștile măștilor: "Facem o documentare cu fiecare mască în parte și apoi construim o poveste, luăm bucăți de adevăr și le metaforizăm, ca să nu fie evident. Apoi stabilim un playlist".

Vezi în materialul video de mai jos interviul integral cu ehipa de producție Masked Singer România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies