Iepurele și-a dezvăluit identitatea în cea de-a șasea ediție Masked Singer România. Ce vedetă a purtat costumul

Iepurele și-a dezvăluit identitatea în cea de-a șasea ediție Masked Singer România. Ce vedetă a purtat costumul
Data publicarii: 16 Octombrie 2020
Data actualizare: 16 Octombrie 2020
În cea de-a șasea ediție a show-ului Masked Singer România a venit rândul unei noi măști să își dezvăluie identitatea. După ce au prezentat momentele artistice, publicul și detectivii au hotărât că Iepurele este cel care își va da costumul jos.

Spre surprinderea și admirația tuturor, Iepurele s-a dovedit a fi Alexandra Stan, cea care a mărturisit că a fost încântată să facă parte din acest proiect minunat.

- Vorbește-ne despre masca ta. Cât din acest personaj ești tu?

 
- Sunt 100% masca mea și atunci când mi s-a propus să fiu Iepurele și mi s-a arătat masca și costumul, am plâns de emoție. În primul rând că trade mark-ul meu sunt dinții de iepure. Sunt jumătate olteancă, deci foarte iute, ca un iepuraș. Sunt foarte spontană și totodată foarte sensibilă și pufoasă, ca un iepuraș. Oglinzile din mască reprezintă caracterul meu foarte spiritual. Portocaliul este culoarea care reprezintă freshness, viață, dar și putere. Și mânecile și pantalonii păreau că sunt de argint, deci foarte valoroși și îmbrăcați într-o armură. Ceea ce simbolizează că am trecut prin multe și mă apăr prin acea armură. Inclusiv greutatea pălăriei pe umerii mei simbolizează exact ”crucea” pe care mi-o port pentru tot ceea ce reprezint. Dar totodată sunt asumată. 

 
Și cel mai important aspect este faptul că iepurașul ieșea din pălărie. Adică la fel ca și mine, reprezintă elementul surpriză. Iar eu mereu mi-am surprins fanii cu faptul că mă reinventez și îmi place să experimentez. Ce să zic? M-am regăsit 100%!

- Ce indicii te-au dat de gol? 
 
- Cred că m-a dat de gol faptul că am zis că am trecut prin multe și că am fost roz în cap. Dar cred că cel mai mult m-a dat de gol vocea. :)VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!