Imagini în premieră cu șase dintre costumele de la Masked Singer România GALERIE FOTO

Imagini în premieră cu șase dintre costumele de la Masked Singer România GALERIE FOTO
Data publicarii: 28 August 2020
Data actualizare: 28 August 2020
Pe 11 septembrie, de la 20:30, începe cel mai spectaculos show de televiziune al toamnei, Masked Singer România. 

Căpcăunul, Iepurele, Leoaica, Monstrul, Panda și Tigrul sunt șase dintre personajele care vor apărea pe scena de la Masked Singer România.

”Cine se ascunde în spatele măștii?” este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Masked Singer România, varianta autohtonă a celui mai spectaculos show din lume, începe pe 11 septembrie.

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi care vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în spatele măștii, ajutați fiind și de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. 

Doar că măștile nu sunt doar niște simple măști, ci costume de-a dreptul spectaculoase, gândite și aranjate până la cel mai mic detaliu, așa cum se poate vedea și în GALERIA FOTO de mai jos, unde sunt prezentate șase dintre acestea. 

”Fiecare costum a fost o surpriză enormă pentru mine”, a explicat Horia Brenciu, în timp ce Codin Maticiuc a mărturisit că a fost impresionat de creații și că i-au depășit cu mult așteptările.

VEZI în GALERIA FOTO de mai jos șase dintre cele 12 costume care vor apărea la Masked Singer România! 

Vezi și: Primele reacții ale detectivilor de la Masked Singer România după ce au văzut costumele concurenților
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies