Înscrie-te în concursul Masked Singer România și poți fi parte din cel mai secretos show de televiziune

Înscrie-te în concursul Masked Singer România și poți fi parte din cel mai secretos show de televiziune
Data publicarii: 27 Mai 2021
Data actualizare: 15 Iunie 2021
Îți dorești să intri în culisele celui mai secretos show? Masked Singer România îți oferă super șansa de a fi parte din publicul sezonului 2. 

UPDATE: Cei 10 super fani care ajung în platoul Masked Singer România sunt: 


Mirea Andreea

Popa Iulia

Golea Mihnea

Mârza Mara Isabel

Pedolu Carmen-Petronela

Ramulescu Manuel Florin

Pîrciulescu Valentina

Ungureanu Anamaria

Calin George-Teodor

Iordan Lucia
În perioda 26 mai – 14 iunie 2021,  înscrie-te în concurs și poți fi unul dintre cei 10 super fani care vor fi parte din public la filmarile noului sezon Masked Singer România, show-ul fenomen care îți pune la încercare atenția la detalii și talentul de detectiv. Misterul e noul spectacol și tu faci parte din el!

Înscrierea se face prin completarea formularului de concurs pe pagina maskedsinger.protv.ro, răspunzand la întrebarea din formular. De asemenea, trebuie să ne trimiți 3 motive pentru care îți dorești să iei parte la filmarile show-ului. 

Citește regulamentul AICI.


​​​​​​ ​

De ce să fii în publicul Masked Singer România? 

DECIZIA este la tine. În show-ul Masked Singer publicul din sală este cel care decide ce mască este eliminată sau ce mască mai primește o șansă. Tu poți fi unul dintre cei care decid parcursul unei măști în show, îți poți salva favoritul sau poți elimina cu votul tău o altă mască.

Vezi totul în EXCLUSIVITATE. Ai ocazia să intri în culisele producției celui mai bine păstrat secret din istoria televiziunii și să vezi în premieră costumele impresionante, momentele măștilor de pe scena Masked Singer România, dar și reacțiile neașteptate ale detectivilor. Noul sezon aduce și multe alte suprize pregatite in exclusivitate pentru fani.

Detectivule de acasă, fii parte din show!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies