LIVE pe Facebook Masked Singer, de la 21:00, cu Lorena Vișan și Louis Florea. Ce surprize ne-au pregătit TikTokerii

LIVE pe Facebook Masked Singer, de la 21:00, cu Lorena Vișan și Louis Florea. Ce surprize ne-au pregătit TikTokerii
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 30 Septembrie 2021
Data actualizare: 30 Septembrie 2021
Începând din această seară, în fiecare joi, TikTokerii oficiali ai show-ului, Lorena Vișan și Louis Florea, vor pune cap la cap indiciile pe care măștile le oferă și vor încerca alături de invitații lor să descopere ce vedete se ascund sub costumele impresionante. 

Pregătiți pentru o nouă ediție Masked Singer România? Telespectatorii celui mai secretos și imprevizibil show din România au parte de o surpriză. 

Azi, de la ora 21:00, Tiktokerii Lorena și Louis vă așteaptă pe pagina de Facebook Masked Singer România. Nu singuri, ci cu un invitat surpriză. Alături de Lorena și Louis va fi Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV și cea care i-a dat viață simpaticului Pufos pe scena Masked Singer România.

Vom afla de la îndrăgita vedetă cum se vede și cum se simte experiența Masked Singer România dintr-o mască și nu numai. TikTokerii sezonului 2 ne vor duce în culisele celui mai secretos show de televiziune și le vor oferi indicii prețioase detectivilor de acasă. Totul de la ora 21:00, LIVE pe Facebook

Masked Singer România – Masca jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!