Lorena Vișan și Louis Florea, printre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România. Cum au ajuns populari pe TikTok

Lorena Vișan și Louis Florea, printre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România. Cum au ajuns populari pe TikTok
Citeste mai mult despre: Masked Singer România, divertisment, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 26 Iulie 2021
Data actualizare: 26 Iulie 2021
Lorena Vișan și Louis Florea, doi dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România vor fi tiktokerii oficiali ai sezonului 2 Masked Singer România, care începe în această toamnă. 

Lorena a terminat Liceul de Actorie din București și ulterior și-a descoperit pasiunea pentru vlogging, pentru că în lumea online-ului se poate exprima așa cum dorește. De mică i-a plăcut să facă shooting-uri, iar acum și-a dus pasiunea la un alt nivel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORENA VISAN (@lorevsn)

În prezent, Lorena este urmărită de aproape 400.000 de internauți pe Instagram și peste 690.000 pe TikTok. Cel mai viral clip al ei a adunat 11 milioane de vizualizări, iar conținutul postat pe TikTok a adunat peste 28 de milioane de aprecieri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOUIS FLOREA (@louismflr)

Louis Florea este dansator și creator de conținut online. El a devenit foarte popular pe TikTok, datorită provocărilor sale de dans, care au devenit virale. Contul lui a adunat o comunitate de peste 740.000 de urmăritori și peste 41 de milioane de aprecieri. Pe lângă TikTok, Louis creează conținut și pe Instagram, este complet dedicat comunității din online, fiind apropiat de fani, cărora le comunică întâmplări din viața lui de zi cu zi.

Sursă foto/ Instagram: louismflr, lorevsn

Vezi și:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies