Mesajul pe care Papagalul de la Masked Singer i l-a transmis Adelei. Ireal ce i-a zis! Poate fi ăsta un indiciu?

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 03 Septembrie 2021
Surpriză în platoul emisiunii Vorbește Lumea. Adela a fost vizitată de Papagalul de la Masked Singer România

Telespectatorii au putut admira costumul impresionant al Papagalului, iar Shurubel l-a convins să facă niște pași de dans în platou. Nimeni nu s-a putut apropia de Papagal, pentru că a fost păzit în permanență de doi bodyguarzi. 

Chiar dacă nu a avut voie să vorbească, Papagalul a pregătit un mesaj înregistrat pentru Adela. Mesajul transmis de către înaripată a pus-o pe gânduri pe prezentatoarea TV. 

“Aloha Adela! Da, da… Adela! Ne știm … ne știm prea bine! Nu e prima oară când vin la Vorbește Lumea… însă e prima oară când sunt obligat să îmi țin gura! Frumusețea penelor mele a cucerit mii de fane și, din câte știu, tu ești una dintre ele ! Nu o să mă dau de gol, stai liniștită… ascultați-mă la Masked Singer… Joi seara!”, a fost mesajul Papagalului. 

Anul trecut, cel mai secretos show de televiziune a ținut cu sufletul la gură o întreagă țară. Începând din 9 septembrie, Masked Singer România revine cu cel de-al doilea sezon, prezentat de Pavel Bartoș. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Ce rămâne de făcut? Să fiți cu ochii pe noul sezon și să intrați în pielea detectivilor în fiecare ediție pentru a descoperi cine se află în spatele măștilor. 

Până atunci, urmăriți conturile de socializare Masked Singer România pentru mai multe surprize: Instagram, Facebook și Tik Tok.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!