Mihaela Rădulescu, detectiv Masked Singer România: "Visez măștile! Sunt cu mine peste tot"

Mihaela Rădulescu, detectiv Masked Singer România: Visez măștile! Sunt cu mine peste tot
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, Masked Singer,
Data publicarii: 10 August 2021
Data actualizare: 10 August 2021
Mihaela Rădulescu s-a alăturat echipei de detectivi, în sezonul 2 Masked Singer România. Deși din exterior poată părea ușoară misiunea ei, vedeta spune că măștile "o urmăresc" peste tot.

"Este cel mai provocator proiect la capitolul challenge mental, adică îți dă de lucru, nu doar în timpul orelor de lucru, ci mai ales acasă. Visez măștile, sunt cu mine peste tot. Mă obsedează. Este o căutare neobosită. M-a cucerit proiectul ăsta", a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru protv.ro.

De asemenea, vedeta spune că experiența acestui show este total diferită și tocmai de aceea trebuie urmărit. "Show-ul de anul acesta are de toate. Este genul de emisiune cum n-a mai fost de mult timp pe televizor". 

Vezi interviul integral în materialul video de mai jos

Ce personaje vor urca pe scena Masked Singer România în acest an, dar și cum arată costumele, vom descoperi în curând. Până atunci, urmăriți conturile de socializare Masked Singer România pentru mai multe surprize – Instagram (@maskedsingerromania), Facebook (fb.com/maskedsingerromania) și TikTok (@maskedsingerromania).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!