6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România. Spectacolul începe la 20:30!

6 concurenți luptă pentru calificarea în finala SuperStar România. Spectacolul începe la 20:30!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Decembrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
Au crezut în ei și au venit la preselecții. Au dat tot ce au avut mai bun și au trecut de fiecare etapă cu multe emoții și cu zâmbetul pe buze. Acum sunt la doar un pas de marea finală a celui mai important show din viața lor. Șase concurenți intră în această seară în cel de-al treilea live de la SuperStar, însă doi vor pleca acasă! 

După două ediții live care i-au scos din zona de confort, care i-au adus față în față pentru prima dată cu votul publicului, a venit momentul să dea tot ce au mai bun în cele două prestații din această seară. 

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie și Romina Apostol  sunt cei pe care vor lupta pentru încrederea telespectatorilor. Visul va continua pentru cei patru care se vor califica în marea finală, de pe 17 decembrie. 

Cine va deveni următorul #superstar al României și va pleca acasă cu cel mai mare premiu pus la bătaie într-un concurs de talente, de 1 milion de lei? Vom afla curând! 

Puterea le va aparține, și de această dată, doar celor de acasă. După ce Theo Rose va da ”START VOT”, aceștia își pot vota favoriții prin sms, la numărul 1264 sau online pe voteazasuperstar.protv.ro. 

Nu ratați, de la 20:30, cel de-al treilea live al emisiunii SuperStar România!  

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies