Alessandro Mucea a creat un moment de senzație la Arenele Romane, interpretând piesa „Keeping me alive”

Citeste mai mult despre: SuperStar Romania, divertisment, muzica,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 27 Noiembrie 2021
Data actualizare: 27 Noiembrie 2021

La audiții, Alessandro Mucea i-a cucerit pe jurați de la primul vers. „Așa o surpriză n-am primit demult”, a spus atunci Smiley”, impresionat de vocea elevului de 17 ani. 

Tânărul nu a dezamăgit nici în etapa CLUB. Ba mai mult, jurații i-au cerut autografe lui Alessandro Mucea, după interpretarea sa plină de emoție. 

Concurentul a demonstrat o reală evoluție în concurs, iar cu interpretarea sa de la Arenele Romane i-a cucerit total pe jurați, mai ales cu a doua piesă pe care și-a ales-o: „Keeping me alive” a lui Jonathan Roy. 
 

„Mie mi se pare că ești prototipul câștigătorului SuperStar. Adică omul care vine de nicăieri, care nu a făcut asta până acum, care nu are performanțe, 18 ani de canto, 20 de ani pe scenă, concursuri câștigate...care vine pur și simplu că i-a spus cineva: Bă, cânți frumos, du-te și tu la un concurs”, i-a spus Smiley. 

Alessandro Mucea vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză. 


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies