Alessondro Mucea, un elev de 17 ani, i-a uimit pe jurați cu interpretarea sa. Smiley: „Așa o surpriză n-am primit demult”

Citeste mai mult despre: SuperStar Romania, divertisment,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021

Alessandro Mucea a interpretat melodia „La Boheme” a lui Charles Aznavour și i-a cunvins pe jurați de talentul său de la primul vers. 

„Extraordinar! Lasă-mă să te iau în brațe, pe mine m-ai terminat! Așa o surpriză n-am primit demult. Ești un munte de emoție”, a spus Smiley la final, fiind profund impresionat de interpretarea tânărului. 

„Prietenul meu, indiferent de ce se întâmplă astăzi aici sau în concurs, tu nu ești de lăsat pe drum 100%. Minunat, minunat!”, i-a spus Carla’s Dreams

Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, cei care au filmat i-au spus că s-a spart obiectivul camerei, iar momentul nu a fost filmat. Acest lucru l-a blocat pe Alessandro și din acest motiv nu a mai cântat un an de zile. 

Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză. Nu e mulțumit de el cum cântă. Singurii susținători ai săi sunt doamna de canto și frații lui.

Urmărește matarialul video de mai sus. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!