Antonia Lorenti a umplut scena SuperStar cu energie și atitudine, pe o piesă a trupei AC/DC

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
Antonia Lorenti are 19 ani, iar pasiunea pentru muzica rock și hainele extravagante a împrumutat-o de la fratele ei mai mare, care ascultă rock și se îmbracă foarte diferit. 

Părinții, străini de lumea artistică, nu i-au descurajat și i-au susținut în aceste direcții.  Tânăra vedea pe Youtube diverse trupe și încerca să le imprumute de la stilul muzical până la cel vestimentar. Preferata ei este Ginger. 

De la vârsta de 12 ani a început să aibă curaj să iasă din casă îmbrăcată excentric. În orașul Comănești, județul Bacău, de unde e originară, toată lumea se uita ciudat la ea. Din cauza asta s-a retras și nu a mai ieșit din casă cam doi ani de zile. Mergea doar la școală și atât. La cursuri se îmbrăca normal pentru că nu voia să atragă atenția asupra ei. 

Incurajările părinților și ale prietenilor au făcut-o să nu îi mai pese de vorbele celor din jur, așa că a hotărât să iasă din umbră. 

Nu a mai participat la concursuri televizate, doar locale și judetene, acolo unde a avut rezultate bune. Spune că este singura din oraș care se îmbracă extravagant, dar acum este mândră de ea. 

Are și un iubit, de un an si 3 luni. El este mai mult pe stilul hip hop, rap.

Și-ar dori pe viitor să lucreze cu persoane cu dizabilități sau să facă un fel de terapie prin muzică pentru copiii cu autism. Se visează pe marile scene, alături de trupa ei, prin toată lumea. 

Vezi cum s-a descurcat Antonia pe scena SuperStar în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!