Antonia Nicolau i-a cucerit în unanimitate pe jurații SuperStar cu inflexiunile vocii sale: "Ești o pietricică foarte rară!"

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
Antonia Nicolau are 16 ani și este din Brașov. Tatăl a descoperit-o la 5 ani, când a auzit-o cum cânta prin casă.

Tatăl ei este foarte pasionat de muzică și este cel mai mare susținător al ei. Inginer de profesie, a cochetat și el cu muzica în adolescență.  Mama este cea care a îndrumat-o pe calea muzicii, ea a cântat de mică până în facultate.

Mama ei este medic, cânta în adolescență cu trupa  Cameleon la Cazionul din Constanța ca să-și poată plăti studiile la Medicină.

Antonia compune de doi ani de când și-a format trupa Allen Angel, compusă din patru persoane. Chitaristul Alexandru Mihai Petruț este iubitul ei și toboșarul Ion Mircea Drăgoi este verișorul ei primar. 

Trupa a  prins viață într-o noate pe Revelion, unul în familie, acolo au pus bazele trupei. Au adus-o lângă ei și pe cea mai buna prietenă a sa și au reușit împreună să scoată un album: The Unspoken Stories of a Starry Night part I.   

Îi plac mult rock-ul și jazz-ul, însă face din toate câte puțin, nu se limitează la un singur gen. De 4 luni face balet, este o pasiune mai veche pe care acum o perfecționează. Începuse cu baletul la 5 ani, însă era un copil zăpăcit, făcea ce voia și a renunțat. 

Face actorie de 5 ani și a jucat în „Jack și Femeile lui” la Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu din Brașov. 

Nu colaborează cu nicio casă de discuri. Și-a lansat albumul în calitate de artist independent. Nu exclude o eventuală colaborare cu o casă de discuri de renume. 

Pe plan personal, Antonia se simte împlinită cu relația pe care o are cu iubitul ei, de aproximativ 2 ani. El este cel mai bun prieten al ei, este sprijinul ei și se susțin reciproc. 

Cel mai mare vis al ei este să impresioneze cu muzica ei. Fiecare om să se regăsească în ceea ce spune și compune, să simță aceleași emoții împreună. Este o fire  emotivă, închisă în ea, însă îi place să  vorbească despre pasiunile și muzica ei. 

Vezi prestația Antoniei în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!