Aseară, show-ul SuperStar a fost lider de audiență! Astăzi, o nouă ediție, de la ora 20:00!

Aseară, show-ul SuperStar a fost lider de audiență! Astăzi, o nouă ediție, de la ora 20:00!
Data publicarii: 18 Septembrie 2021
Data actualizare: 18 Septembrie 2021
Cea de-a treia seară a emisiunii SuperStar a oferit un nou spectacol de neuitat! Concurenți extrem de diferiți au venit în fața juraților și au oferit momente pe care telespectatorii le-au urmărit, comentat pe rețelele sociale și păstrat în amintire. 

Show-ul a fost lider de audiență, pe întreaga durată a difuzării. 

Ai voce și un efect de wow”, a spus Marius Moga, iar Carla’s Dreams l-a completat zicând despre unul dintre cei mai simpatici concurenți că ”a curtat notele și m-a cucerit pe mine”. Marian Burcea, Marinică așa cum și-a spus, a oferit una dintre cele mai dure povești de viață din competiție: fiind părăsit de mamă cu 11 ani în urmă. Alături de tată și bunică și-a reconstruit viața, cu multe lipsuri, dar și-a păstrat zâmbetul și bucuria. Competiția i-a oferit un nou motiv de bucurie: calificarea în următoarea etapă. 

Momentele serii pot fi văzute pe superstar.protv.ro

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.8 puncte de rating și 21.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.5 puncte de rating și 14.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:30, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.8 puncte de audiență și 21.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.9 puncte de rating și 14.4% share.

Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:18, peste 1.3 milioane de români se uitau la emisiune.


Smiley: ”Ești o bucată de muzică atemporală

Astăzi, la ora 20:00, un puști de doar 16 ani va oferi o mare surpriză juraților. Direct de la Alba Iulia, tânărul va veni însoțit de un instrument neașteptat și-o va face pe Raluka să îi spună că este ”foarte sincer și asta e minunat”. Impresionat de întreaga interpretare va fi și Smiley care îi va declara: ”Ești o bucată de muzică atemporală”. Cine este și ce a pregătit? Vedem curând!

Nu ratați SuperStar România în această seară sau pe voyo.ro!

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!