Carla’s Dreams: ”Mă bucur că ai venit” - Legenda SuperStar România se scrie în fiecare vineri și sâmbătă

Carla rsquo;s Dreams: Mă bucur că ai venit - Legenda SuperStar România se scrie în fiecare vineri și sâmbătă
Citeste mai mult despre: Carlas Dreams, SuperStar Romania,
Data publicarii: 19 Septembrie 2021
Data actualizare: 19 Septembrie 2021
Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru jurați ai primului sezon SuperStar continuă să fie impresionați de concurenții care vin în fața lor pentru a demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a câștiga cel mai mare premiu pus la bătaie într-o competiție: 1 milion de lei. Aseară, vocile au fost la cote înalte, iar spectacolul total. 

”Muzica m-a salvat, mi-a fost refugiu”, a spus Naomi Prie în prezentarea ei. Tânăra de 21 de ani a admis că a suferit din cauza reacțiilor colegilor în perioada liceului și că de fiecare dată când voia să facă ceva, s-a simțit blocată de gândul că oamenii o vor judeca. Aflată într-o concurență cu ea, cea din trecut, Naomi s-a transformat când muzica a pornit și a lăsat timiditatea deoparte. ”Tare mă bucur că ai venit”, i-a zis Carla’s după ce ascultat-o, iar voturile juraților au dus-o direct în următoarea etapă. 

Nici Ulizana nu a fost mereu fericită, ba chiar aceasta a admis că anul acesta este ultimul în care voia să mai ofere o șansă muzicii. ”Când eram mai mică, cântam ca să mă refugiez din realitatea pe care o trăiam”, spune ea. Înspre viitor, privește cu mai mult optimism: ”Mi-ar plăcea să devin un artist cu o inimă mare”. Și ce bine a făcut că a decis să mai dea o șansă muzicii. Aprecierile juraților au făcut-o să obțină tichetul auriu și calificarea mai departe. 

Tot un tichet auriu au obținut și Bianca Bisceanu, Andrei Șerban, Andrei Sălăgean, Daniel Svet, Simona Delegeanu și Iustin Rotaru. 

SuperStar revine săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30 și sâmbătă, de la ora 20:00. Edițiile pot fi urmărite și pe platforma voyo.ro.

 

 

SuperStar România – Legenda începe aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!