Carla’s Dreams, vrăjit pe loc de Rebeka Daniel: “Absolut fantastic! Doamne, cât așteptam o astfel de voce!”

Citeste mai mult despre: Rebeka Daniel, Superstar 2021,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Octombrie 2021
Data actualizare: 16 Octombrie 2021
Rebeka Daniel are 17 ani, este elevă și este din Cluj Napoca. Face canto de 2 ani la Voltaj Academy, adoră să cânte și spune că așa se eliberează de stres și griji. 

Părinții o susțin să facă muzică. Mama are o firmă de curățenie, iar tatăl este constructor. Mai are o soră de 8 ani. Este singura care cântă din familie.

La liceu este elevă la o clasă cu profil uman și studiază portugheza intesiv. Nu cântă muzică fado, nu e genul ei. Spune că a fost la concerte, dar nu a atras-o. A locuit în Portugalia timp de 6 ani, unde a lucrat mama ei ca barmaniță. Ea s-a născut în România, iar la câteva luni a plecat cu familia în Portugalia, de unde s-a întors când avea 6 ani. Vorbește fluent trei limbi: română, maghiară și portugheză.

Părinții sunt de origine maghiară, dar sunt născuți în Cluj. Ar vrea să dea la Academia de Poliție, pentru că de mică i-a plăcut să vadă femeile îmbrăcate în uniformă de polițist.

Mama o încurajează să facă muzică, iar tatăl o susține să urmeze o carieră în poliție.

A făcut dansuri sportive timp de 7 ani, până în clasa a VIII-a când avea de învățat pentru examenul de admitere la liceu și a fost nevoită să renunțe.

A fost pasionată de criminalistică. O motivează visul de a ajuta oamenii să urmeze o carieră în poliție. Ea ar face această meserie din suflet, pentru a ajuta oamenii, nu din obligație, așa cum o fac anumiți oameni. Și-ar dori să fie un model pentru ceilalți. Nu a avut pe nimeni în familie care să urmeze acest domeniu.

Vezi cum a cântat Rebeka în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies