Concurenții SuperStar sunt pregătiți să ofere un spectacol de senzație. Imagini din culise de la prima ediție live

Concurenții SuperStar sunt pregătiți să ofere un spectacol de senzație. Imagini din culise de la prima ediție live
Citeste mai mult despre: SuperStar Romania, Kaufland, live, muzica,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 01 Decembrie 2021
Data actualizare: 01 Decembrie 2021
În această seară, de la ora 20:30, concurenții SuperStar sunt pregătiți să ofere un spectacol de zile mari. Emoțiile din spatele scenei sunt mari, de la ediție la ediție! Kaufland este alături de ei și în etapa LIVE, prezentându-ne momente inedite din culise. 

Sunt tineri, talentați și nerăbdători să-și îndeplinească un vis. Cei care vor urca pe scenă în primul live sunt: Alexandru Precup, Alessandro Mucea, Ana Stănciulescu, Daniel Șveț, Maria Jugănaru, Naomi Prie, Romina Apostol și Victoria Peșterean. Acestora li se vor adăuga 2 dintre cei 4 concurenți care au obținut wild card și care au obținut cele mai multe voturi de la telespectatori (Bianca Bîsceanu, Artiom Topal, Mădălina Țurcan, Maria Ojică). 

„Acum nu am emoții. Sunt foarte fericită că am ajuns până în etapa asta și că am cunoscut colegi atât de mișto. Oamenii de aici sunt excepționali”, a spus Ana Stănciulescu, în culise. 

„Mi se pare cea mai grea etapă de până acum. Sper să fie ok, să nu am emoții foarte mari”,  a menționat Alexandru Precum.

„Am destul de multe emoții. Sper că sunt constructive, sper să nu le las să mă acapareze. Am încredere în mine”, a mărturisit Maria Jugănaru. 

Vezi în materialul video de mai jos ce spun ceilalți concurenți care s-au calificat în etapa LIVE:Invitata specială a serii este cunoscuta artistă, Irina Rimes. Ea le va oferi tuturor celor de acasă o interpretare de neratat: „Locul meu preferat este pe scenă, iar faptul că este o perioadă în care nu prea avem multe ocazii în care putem cânta, mă bucur foarte tare să fiu alături de toți cei de acasă în primul live de la SuperStar!”

Nu ratați, de la 20:30, primul live al emisiunii SuperStar România!  

SuperStar România – Legenda începe aiciVezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Paul Surugiu - Fuego - „La mulți ani, România”
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies